Dijital Ol, Tehlikenin Farkında Ol, Siber Zorba Olma! (Be Digital, Be aware of Dangers, Don't Be Cyber bully!) eTwinning Uğur ECEVİT

Okulumuz Bilişim Teknolojileri ve Yazılım öğretmenlerinden Uğur ECEVİT önderliğinde 9. Sınıf düzeyindeki öğrencilerimiz Afyon,Ağrı,Adana,Erzurum illerinden katılım sağlayan 8 okul ile birlikte Be Digital, Be aware of Dangers, Don't Be Cyber bully! (Dijital Ol, Tehlikenin Farkında Ol, Siber Zorba Olma!) isimli e-Twinning projesine katılım sağlamışlardır.

17.12.2020 704

Proje web sayfası için tıklayınız

Öğrencilerimizin proje için tasarladıkları avatarlar.

Proje kapsamında proje öğretmenimiz okulumuz adına eSafety Label Bronz (Güvenli İnternet Etiketi) almıştır. Etiketi görüntülemek için TIKLAYINIZ.

Proje ekibimiz projemiz için logoları oluşturdu. Okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz online anket sonuçlarımız.

31-12-202031-12-2020

22-12-2020