Tekin  ERGÜL - Okul Müdürü

Tekin ERGÜL - Okul Müdürü

1971 Ağrı Diyadin doğumluyum. İlkokulu Ağrı Şeref Saraçoğlu İlkokulunda, Ortaokul ve Liseyi de Ağrı İmam Hatip Lisesinde okudum. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tarih Bölümünden 1994 yılında Lisans, Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünden 1998 yılında Yüksek Lisans Diploması ile mezun oldum. Öğretmenlik mesleğine  ilk atama ile 1995 yılında  Trabzon Tonya İskenderli Lisesinde Tarih Öğretmeni olarak başladım. Eğitim Yönetimi,Sosyal Bilimler Öğretimi alanlarında formatörlük belgelerine sahibim. MEB Talim Terbiye Kurulunca Ders Kitapları İnceleme Kurulunda  görev aldım. Takdire layık çalışmalarımla Bakanlığımız ve Kaymakamlıklarımızca defalarca Teşekkür,Takdir,Başarı Belgesi ve Aylıkla ödüllendirildim.

(472) 216 5254 (472) 215 5251 Eposta